vrijdag 12 februari 2016

Work in progress II

Wij doen mee aan 40 dagen zonder vlees. Ik doe ook mee aan 40 dagen zonder Facebook. Het is ongelofelijk hoeveel tijd je daar mee kan verspillen. Ik ben lid van de Facebookgroep 'Naaien voor vriendinnen'. Daar kijk ik rond naar de mooie creaties van anderen, i.p.v. zelf iets te maken. Met mijn besluit hoop ik meer tijd te maken om te naaien en na deze 40 dagen heb ik dan hopelijk een mooi aantal projectjes afgewerkt. :-)

Mijn patronen-mappen (de echte en de virtuele) lopen over van de projectjes die ik nog wil maken; waaronder een toiletzak. Momenteel heb ik er geen en als mijn man en ik op vakantie gaan gebruiken we één zak voor ons twee. Het nadeel is dat dat dan een dikke toiletzak wordt en moeilijk om kwijt te raken in de valies. Dus koos ik voor een patroontje dat niet te groot uitviel. Ik heb het zelf getekend aan de hand van de uitleg van Mieke. Ik koos voor de maten 22 breed op 15 hoog op 10 diep. De stofjes die ik ga gebruiken herken je vast uit een vorig projectje. Stofjes waar je 's morgens bij het ontwaken meteen vrolijk van wordt! Ik kan niet wachten om het zakje in elkaar te steken!


En nog leuk nieuws!
Ik had nieuwe labeltjes besteld en ze zaten vandaag in de bus: naailabeltjes en voor de eerste keer ook strijklabeltjes. Ik kan weer even verder ;-)
Ik heb er zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten